Blog van WCHV Bellingen

Blog van WCHV Bellingen

Het doel van deze blog

Op deze blog krijgt elk lid de mogelijkheid om zijn eigen wandelervaringen neer te schrijven en te delen met de andere leden van onze wandelclub. De extra motivatie hierbij is dat men op die manier elkaar kan aanmoedigen om te gaan wandelen en zo kan helpen de mooiere tochten op te sporen.

Zeebruggen23/06/2012

WandelervaringenPosted by Pierrot & Francine 24 Jun, 2012 22:41:53

6de Zeehaven Brugge wandeling:een dagje naar zee er was veel wind met de zon van de party.Start Zeebrugge-dorp naar Zeebruggen Bad na 3km600 Rustpost .Er was strandanimatie volledig nieuw,strand beachvolleyterreinen,beachhandbalen en fitnesstoestellen.Het sportstrand wordt aangelegd voor het nieuwe Bodengebouw op de Zeedijk. We laten de duinen links liggen richting Haven. Deze troeven zorgen ervoor dat Zeebrugge tot één van de snelst groeiende containerhavens in Europa behoort.

Langs de Haven ligt één duikboot te bezichte in combinatie met een rondvaart Seafront.

Zeebruggen is één van de voornaamste Visserijhaven in Europa,in de achterhaven is eenuitgebreid complex voor de aanvoer,handel en verwerking van verse vis.

Na 6km200 terug naar de aankomst :waar ter plaatse een portie gebakken pladijsjes met visserbrood kon eten het was lekker.Waren de Vrijdag nacht gevangen verser kon niet.

Nadien richting Blankenberge Zandsculptuurfestival 20 jaar Disnyland Parijs.

40 Artists- 12 nationalities- 150 sculptures.

Twee in één een dag om niet vlug te vergeten.