Blog van WCHV Bellingen

Blog van WCHV Bellingen

Het doel van deze blog

Op deze blog krijgt elk lid de mogelijkheid om zijn eigen wandelervaringen neer te schrijven en te delen met de andere leden van onze wandelclub. De extra motivatie hierbij is dat men op die manier elkaar kan aanmoedigen om te gaan wandelen en zo kan helpen de mooiere tochten op te sporen.

11de Lennikse Windherentocht

WandelervaringenPosted by Eric Wieme 01 Jun, 2012 21:26:25

Zondag 13 mei 2012

Het is een prachtig wandelweertje en dan heeft mijn trouwe vriend Seppe me nauwlettend in de gaten bij elke beweging die ik in huis maak. En ja, vandaag maak ik geen al te lange tocht en dan mag hij mee bij onze buren te Lennik.

Net voor ik me met Seppe ga inschrijven staan Frank en Christine, samen met hun hond Nelleke klaar om te vertrekken. Wat verderop komen we mekaar opnieuw tegen en kiezen zij net zoals ik voor de 10 km. Seppe en Nelleke zien dat onmiddellijk zitten om samen het parcours af te stappen en we blijven dan ook samen. Voor we het beseffen staan we al opnieuw aan de Sporthal Jo Baetens en zijn onze kilometers afgelegd.

Het was een zeer leuke tocht omwille van het gezelschap en het landelijke karakter. Seppe staat alvast te wachten op zijn volgende tocht met zijn nieuwe wandelvriend.